Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Δολοφονία Στεφανάκου: DNA και αποτυπώματα πιθανόν του δολοφόνου φέρεται να έχει η ΕΛ.ΑΣ.

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου του Βασίλη Στεφανάκου στο σημείο του εγκλήματος εξετάζει η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι Αρχές έδωσαν μεγάλη σημασία στην εξέταση της πόρτας του θωρακισμένου αυτοκινήτου του Στεφανάκου, προκειμένου να εντοπίσουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα που ενδεχομένως ανήκουν στον δράστη.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προς πιθανή ταυτοποίησή τους με αποτυπώματα και DNA σεσημασμένου ατόμου, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Και μπορεί οι αστυνομικοί να μην αποκλείουν την πιθανότητα ο εκτελεστής να φορούσε χειρουργικά γάντια, αλλά αυτόπτες μάρτυρες και το υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, δείγμα της πιθανής αδιαφορίας του δράστη για το αν θα αφήσει τα γενετικά του αποτυπώματα.

HTML tutorial

Μάλιστα, δύο μάρτυρες αποκάλυψαν διαλόγους των δραστών από τους οποίους προκύπτουν σοβαρές πιθανότητες οι δράστες να είναι Έλληνες, καθώς επισημαίνουν κάποιους χαρακτηριστικούς ιδιωματισμούς, που αυξάνουν τα ποσοστά της εντοπιότητας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων