Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Δούρου και Δαμανάκη «στελεχώνουν» το Ποτάμι

Μπορεί να μην πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα διαβάσετε ότι προσχώρησαν στο Ποτάμι η Δούρου και η Μαρία Δαμανάκη. Ίσως μάλιστα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν μια τέτοια είδηση να πέρασε στα ψιλά ή ακόμη ακόμη πως είναι δυνατόν 2 τέτοιας φήμης πολιτικά στελέχη με πολυετή καριέρα στα κόμματά τους να επιλέξουν ρήξη με το παρελθόν και προσχώρηση  στο σχετικά φρέσκο Ποτάμι.

Η αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση είναι η μισή καθώς οι δύο προαναφερθείσες κυρίες απλά το έφερε η τύχη να έχουν δύο πολύ γνωστά επίθετα της πολιτικής σκηνής αλλά πέραν τούτου ουδέν. Πρόκειται για απλή συνωνυμία. Οι δύο κοπέλες η 27χρονη δικηγόρος από το Ηράκλειο Μαρία Δαμανάκη και η 29χρονη Όλγα Δούρου από τον Πειραιά με σπουδές στην κοινωνική θεολογία αλλά προς το παρόν άνεργη, εξελέγησαν από το πρόσφατο συνέδριο του Ποταμιού στην επιτροπή Νέων του κόμματος και ξεκινάν τώρα την πορεία τους στα πολιτικά πράγματα.

Έτσι, δεν απομένει παρά να αποδειχτεί αν τελικά το όνομα κάνει τον πολιτικό ή το αντίστροφο και αν οι δύο νεολαίες του Ποταμιού θα καταφέρουν στο μέλλον να διαγράψουν ανάλογη πορεία με τις διάσημες συνονόματές τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων