Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Υπό δρακόντεια μέτρα η συνάντηση με τους θεσμούς λόγω συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε ένα σιδερόφραχτο Χίλτον, η συνάντηση Τσακαλώτου, Χουλιαράκη, Αχτσιόγλου με τους θεσμούς.

Δώδεκα κλούβες των ΜΑΤ είχαν σχηματίσει κλοιό περιμετρικά του ξενοδοχείου, αποκλείοντας κάθε πρόσβαση σε αυτό. Αιτία του αποκλεισμού το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν περίπου 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ, στις 18:30, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου την ίδια στιγμή βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Σύμφωνα με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο «κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση, με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση».

Το ΠΑΜΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τον λαό, προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα και παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δεν θα μειώνονταν οι συντάξεις». Κανείς, τονίζει το ΠΑΜΕ, δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης. Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img