Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

‘Δράκος’ Αμαρουσίου στον ανακριτή: Ήθελα να αγγίζω, όχι να βιάσω

Στο ψυχιατρείο των φυλακών οδηγείται ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αποκαλείται “δράκος” του Αμαρουσίου, με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Μετά την πολύωρη απολογία του, ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τον 27ο τακτικό ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα εισαγγελέα. Μάλιστα, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού. Παράλληλα, ο συνήγορος του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον νεαρό, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Κατά πληροφορίες, στο απολογητικό του υπόμνημα παραδέχτηκε τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών. Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να τις βιάσει, αλλά “απλά να τις αγγίξει”. Ο κατηγορούμενος απέδωσε την συμπεριφορά του σε πρόσφατη ερωτική απογοήτευση λέγοντας χαρακτηριστικά πως με τις πράξεις του ήθελε να μειώσει το γυναικείο φύλλο. Φέρεται να υποστήριξε πως διατηρούσε δεσμό για 2,5 χρόνια με μια Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε, του απέσπασε 15.000 ευρώ, “τους κόπους μιας ζωής”.

Όσο για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ο 30χρονος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων