Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Δραμοινογνωσία 2016, 23 έως 29 Μαΐου

Η Δραμοινογνωσία είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, 23 Μαΐου στις 9 π.μ. μέχρι 29 Μαΐου στις 11:30 μ.μ., ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο και τα οινοποιεία της Δράμας μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο τον οίνο!

Είναι ένα κάλεσμα για να εξοικειωθείτε με τη γη του Διονύσου, να μυηθείτε στις αξίες της, να γευτείτε και να γίνει κοινωνοί της μοναδικότητάς της.

Ελάτε και φέτος στη Δράμα, τον Νο 1 προορισμό γεύσης και οίνου και μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού. Επισκεφθείτε τα ξακουστά οινοποιεία της Δράμας μέσα σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων. Γνωρίστε από κοντά τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικές επώνυμες δραμινές ετικέτες. Ξεφαντώστε στα στέκια και τους δρόμους της πόλης με διάφορα δρώμενα γεύσης – οίνου και όχι μόνον!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα δρώμενων και εκδηλώσεων του πολιτισμού της γεύσης -και όχι μόνον- κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας και βεβαίως να απολαύσετε εξαιρετικές επώνυμες ετικέτες εκλεκτού δραμινού οίνου σε ειδικές τιμές στα συμβεβλημένα εστιατόρια και café-bar.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το σαββατοκύριακο στα οινοποιεία τα οποία είναι ανοιχτά για το κοινό και προσφέρουν ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής, στα κελάρια και στα φιλοξενούμενα έργα τέχνης καθώς και δωρεάν γευστικές δοκιμές.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων