Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Δύο δισεκατομμυριούχοι γείτονες μάλωναν στις… Μπαχάμες

Μια ιδιαίτερη και σχεδόν “αστεία” ιστορία εξελίσσεται στις Μπαχάμες με πρωταγωνιστές δύο δισεκατομμυριούχους, οι οποίοι τυγχάνει να είναι γείτονες και “αιώνιοι εχθροί”. Ο Louis Bacon και ο Peter Nygard αλληλοκατηγορούνται, εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες, προβαίνουν σε απίστευτες ενέργειες και συνεχίζουν μια διαμάχη η οποία έχει ξεκινήσει από το 1993!

Ο δισεκατομμυριούχος hedge fund, Louis M. Bacon, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Καναδού μεγιστάνα ρούχων Peter Nygard, υποστηρίζοντας ότι τον έχει διαβάλλει δημοσίως και με κάθε δυνατό τρόπο καθώς και ότι έχει διαπράξει πολλά περιβαλλοντικά παραπτώματα που σχετίζονται με την μεγάλη περιουσία του στις Μπαχάμες.

Ο Bacon, που διατελεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moore Capital Management LLC, καταγγέλλει ότι κατδιωκόταν από έναν κάμεραμαν που ήταν πρώην εργαζόμενος στην byNygard, ιδρυτής της Nygard International Partnership. Ο Bacon υποστήριξε ότι ο Nygard τον εκδικείται για τις καταγγελίες που είχε κάνει παλαιότερα ο ίδιος εναντίον του Καναδού για περιβαλλοντικές ζημίες που προκλήθηκαν από την επέκταση της ιδιοκτησίας του.

Ο ιδρυτής των hedge funds ζήτησε από το δικαστήριο του Μανχάταν να του παράσχει πρόσβαση σε ηχογραφήσεις που ισχυρίζεται ότι θα αποδείξουν ότι ο Καναδός γείτονας του στις Μπαχάμες, ξεκίνησε μια “καμπάνια δυσφήμησης” εναντίον του, με ψευδούς περιεχομένου βίντεο, που τον απεικονίζουν ως έμπορο ναρκωτικών, μέλος της Κου Κλουξ Κλαν και δολοφόνο.

Ακόμη ο ίδιος έχει καταβάλλει προσπάθειες να αποτρέψει τον Nygard από το να επεκτείνει το παραθαλάσσιο οικόπεδο του, υποστηρίζοντας ότι παράνομα και κρυφά έχει επεκτείνει το μέγεθος της περιουσίας του εις βάρος και του τοπικού περιβάλλοντος.

Από την άλλη μεριά. Ο Nygard είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Nygard International, που ασχολείται με τη γυναικεία μόδα με έδρα το Γουίνιπεγκ και αμερικανική έδρα τη Times Square.

Μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης στις Μπαχάμες, η υπόθεση θα κινηθεί σε ένα μεγαλύτερο στάδιο στο δικαστήριο του Μανχάταν αυτό το φθινόπωρο όπου θα δουν το φως της δημοσιότητας γαργαλιστικά στοιχεία από την ιδιωτική ζωή του Καναδού επιχειρηματία καθώς ο ίδιος έχει φιλοξενήσει στην πανάκριβη βίλα του, τα πιο γνωστά ονόματα του παγκόσμιου μόντελινγκ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων