Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Δύο εβδομάδες αναστολή στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ

Τα λιγοστά έσοδα των ομάδων σε συνάρτηση με τα αυξημένα τους έξοδα λόγω των τεστ κορωνοϊού που απαιτούνται να γίνονται από τις ομάδες, ανάγκασε την ΕΣΚΑΝΑ να προχωρήσει στην αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της, των κυπέλλων, αλλά και των φιλικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.

Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).

Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων