Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια

Η αστρολογία περιγράφει πολλές πτυχές της ζωής. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτές οι πτυχές δεν είναι απλά άσπρο ή μαύρο. Τις περισσότερες φορές είναι γεμάτες με γκρι αποχρώσεις. Οι εμπειρίες που περιγράφει η επιστήμη της αστρολογίας είναι πολυδιάστατες και δύσκολα χαρακτηρίζονται ως “καλό” και “κακό”. Την ώρα που βρίσκεις μια αστρολογική κατάσταση δύσκολη, παρατηρείς ότι έχει και κάτι που σε ενδυναμώνει και σε κάνει χαρούμενη που τελικά συνέβη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου όταν λέμε ότι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι η πιο δύσκολη για τα παρακάτω ζώδια. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά να θυμάσαι ότι στο τέλος θα βγεις κερδισμένη.

Ταύρος

Σε ενδιαφέρει η σταθερότητα στις σχέσεις. Σου αρέσει να ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς σε κάποιον και να τον εμπιστευτείς. Παρόλα αυτά, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι με κάποιον που νοιάζεσαι. Αντί να βγάλεις συμπεράσματα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς στα γεγονότα και να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου με υπομονή και προσοχή. Σιγουρέψου ότι ανέφερες πώς σε έκανε μια συγκεκριμένη ενέργεια να νιώσεις από το να επιλέξεις να κατηγορήσεις ή να επιτεθείς. Η προσέγγιση σου μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σκορπιός

Όταν έχεις μια αρνητική σκέψη αυτομάτως οδηγεί σε μια άλλη και έπειτα σε άλλη, μέχρι που παγιδεύεσαι σε ένα μια δίνη αρνητικότητας. Αυτή τη βδομάδα, μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκεται σε αυτή τη δίνη περισσότερο από ποτέ. Αντί να παραδόσεις το μυαλό σου σε αυτές τις σκοτεινές σκέψεις, θύμισε στον εαυτό σου κάτι καλό που υπάρχει στη ζωή σου, κάτι που θα σε κάνει να ξεμυαλιστείς. Δεν είναι εφικτό να σκέφτεσαι θετικά όλη την ώρα αλλά μπορείς να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αλλάζει τροχιά όταν κολλάει μόνο στα αρνητικά.

Τοξότης

Ίσως να δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τι συμβαίνει τελευταία. Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις τη διάθεση να ονειροπολήσεις από το να συγκεντρωθείς, να χρονοτριβήσεις από το να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Μπορεί να νιώσεις ότι δεν προλαβαίνεις όλα τα απρόσμενα που έρχονται. Ενώ μπορεί να νιώσεις πιεσμένη με όλη τη δουλειά που έχεις να κάνεις, δοκίμασε να το πας βήμα βήμα. Αν επικεντρώσεις την προσοχή σου στον προορισμό, θα χάσεις την ελπίδα σου. Επικεντρώσου στο να να ολοκληρώνεις κάθε μικρό βήμα και να συγχαίρεις τον εαυτό σου κάθε φορά που το κάνεις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων