Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

E. Αντώναρος και Σ. Μάνος εγκωμιάζουν τον Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τη Μέρκελ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Μάλλον απρόσμενες αντιδράσεις προκάλεσε η όντως εξαιρετική συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός μαζί με την καγκελάριο.

Απρόσμενες γιατί ενώ την ίδια μέρα δια στόματος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, συνεχιζόταν η κριτική απέναντι στην κυβέρνηση και το ζήτημα της συζήτησης στη Βουλή της συμφωνίας με τους εταίρους, ο Ευάγγελος Αντώναρος κυριολεκτικά εκθείασε τον Αλέξη Τσίπρα μέσω twitter.

1

Σπουδαία δήλωση του πρώην υπουργού που δηλώνει ευθεία σύγκριση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς που πέρασαν τα χρόνια των μνημονίων. Ίσως και ένα έμμεσο μήνυμα προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια των έντονων διεργασιών που συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα όμως και ένα άλλο ιστορικό πρώην στέλεχος και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέφανος Μάνος, τουίταρε:

Απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης είμαι βαθιά δύσπιστος. Αλλά ομολογώ ότι ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη με την κ. Μέρκελ ήταν εξαιρετικός. Ελπίζω ότι τις ελπίδες που γέννησε θα μπορέσει να τις μετουσιώσει σε πράξεις (αφού ξεπεράσει τους κάθε είδους ψεκασμένους του κόμματός του).

Για να λαμβάνει τέτοια σχόλια ο πρωθυπουργός από τους πολιτικούς του αντιπάλους, σημαίνει πως με τη στάση του καταφέρνει πραγματικά να ενώσει τον ελληνικό λαό σε μια στιγμή που είναι απόλυτη ανάγκη.

Πληροφορίες από kontranews.gr και real.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων