Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

ΕΑΚ (Εθνική Αναπτυξιακή Κυβέρνηση)

Γράφει ο Νίκος Ζόμπολας

Τελειώσαμε με τα πανηγύρια και τις αριστερές φανφάρες και επαναστατικές ιδέες κενού δεσποτισμού και ανύπαρκτου σχεδιασμού.

Η πολιτική μας κατεύθυνση από εδώ και στο εξής είναι μνημόνιόδρομος, καλώς ή κακώς, κακώς λέω εγώ γιατί ο σχεδιασμός των ξένων ήταν χειρότερος και από την οργάνωση των Γάλλων και την ευελιξία των Γερμανών, αλλά ότι έγινε, έγινε.
Στην παρούσα φάση ο λαοπρόβλητος πολιτικός, που αντέχει και αντέχεται ειναι ο Τσίπρας.

Στο διά ταύτα, έχουμε μια 3ΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, με το νέο μνημόνιο, με απρόσκοπτη χρηματοδότηση των δανειακών αναγκών μας και κάποια εργαλεία ανάπτυξης 35δις σε ΕΣΠΑ και ΚΑΠ.
ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Νέες εκλογές ίσον καταστροφή.

Ήρθε η ώρα να συγκροτηθεί μια ΕΑΚ, Εθνική Αναπτυξιακή Κυβέρνηση , έστω για 1-2 χρόνια, με την επιβολή των δανειστών μας αν χρειάζεται, γιατί μόνοι μας, δεν το έχουμε στην κουλτούρα μας. Μετά μπορούμε να κάνουμε εκλογές ηρεμίας και σταθερότητας.

Θα σας πω και συγκεκριμένα ονόματα κοινής αποδοχής και λογικής.
Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, αντιπρόεδρος ο Μειμαράκης, επικεφαλής Ελληνικής αντιπροσωπείας στο εξωτερικό στις συνεχείς διαπραγματεύσεις η υπεράνω κριτικής και τεράστιας πείρας Ντόρα Μπακογιάννη , 5-6 Συριζαίοι υπουργοί σε λιγότερο σημαντικά πόστα, 2-3 υπουργοί προσωπικότητες όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος, και πολλοί τεχνοκράτες Γενικοί Γραμματείς και 1-2 μετριοπαθείς πολιτικοί της ΝΔ.
Βουαλά, έτοιμη η κυβέρνηση και να δούμε ποιος θα τους κριτικάρει πλέον.
Απλά πράγματα.

Αν δεν σας αρέσει το παραπάνω σενάριο, θα γίνουν εκλογές και θα γίνει το μπέρδεμα του αιώνα με άσχετους και άχρηστους πολιτικάντηδες.
Το πιο πιθανό θα είναι να εμφανίσουν οι ξένοι πάλι τον Κώστα Καραμανλή .

Απλή διαχείριση κρίσης αγαπητοί Έλληνες.
Τα πράγματα είναι οριακά όπως αντιλαμβάνεστε για καιροσκοπισμούς και προσωπικές ίντριγκες και κενές πολιτικές αντιπαλότητες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων