Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Εβραίοι Γερμανίας: Οι πρόσφυγες φέρνουν μαζί τους μίσος και μισαλλοδοξία

Το Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων στη Γερμανία ζητά να μπει φραγμός στο πλήθος των προσφύγων που δέχεται η Γερμανία. Μάλιστα δεν διστάζουν να τονίσουν ότι ο λόγος που ζητούν να τεθούν όρια είναι ότι κρίνου ότι οι πρόσφυγες προέρχονται από «κουλτούρες στις οποίες το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι βασικά στοιχεία».

«Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να θέσουμε ανώτατα όρια», δήλωσε ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Γιόζεφ Σούστερ στην Die Welt και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ελεγχόμενη είδος προσφύγων στη Γερμανία.

«Πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους και επιθυμούν να ζήσουν με ειρήνη και ελευθερία, παράλληλα όμως προέρχονται από κουλτούρες στις οποίες το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι βασικά στοιχεία», τόνισε ο Σούστερ.

Ο ίδιος επικαλέστηκε και άλλα ανθρώπινα δικαιώματα πέραν από το ρατσισμό ενάντια στους Εβραίου. «Μην σκέφτεστε μόνο τους εβραίους, σκεφτείτε την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ή τη στάση τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους», δήλωσε.

Δεν φταίει τόσο η μουσουλμανική θρησκεία, όσο ότι οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από αραβικές χώρες, τόνισε ο Σούστερ.

«Αν παρατηρήσει κανείς τις περιοχές και τις χώρες στην Ευρώπη όπου υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό πρόβλημα, αλλά για εθνοτικό», υπογράμμισε.

σχετικα αρθρα

342 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img