Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο η Kylie Jenner;

Με όπλα ένα μπικίνι και το Instagram καταφέρνει να πείσει τους νέους για τη μεγάλη αλλαγή.

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το νέο φωτισμό της Ακρόπολης, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο πλανήτης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ευελπιστώντας πως ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα φροντίσει και για τα δικά του συμφέροντα.

Η 3η Νοεμβρίου είναι μία καταλυτική ημερομηνία καθώς θα μάθουμε τον άνθρωπο που θα έχει τις τύχες του πλανήτη στα χέρια του. Μάλιστα σε μία εποχή που η περιβαλλοντική κρίση ετοιμάζεται να πνίξει την ανθρωπότητα. Σε μία Δημοκρατία όλοι έχουμε φωνή και οι Influencers αυτού του κόσμου, δείχνουν να το καταλαβαίνουν απόλυτα.

Περίτρανο παράδειγμα η Kylie Jenner.

Η δισεκατομμυριούχος χρησιμοποιεί την τεράστια επιρροή της στα social media, ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να δώσουν το παρών στις επερχόμενες εκλογές. Συγκεκριμένα, μία ημέρα πριν το debate του Donald Trump με τον Joe Biden, η 22χρονη σταρ πόσταρε μία φωτογραφία με μπικίνι και στη λεζάντα καλούσε τους followers της να μεταφερθούν στο Vote.org και να ψηφίσουν.

Σε περίπτωση που σου φαίνεται κάτι το ανούσιο, να σ’ ενημερώσουμε πως η ιστοσελίδα Vote.org σημείωσε αύξηση 1.500% μετά το ποστάρισμα της Kylie, επιβεβαιώνοντας πως οι Influencers μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά και σε μεγάλο βαθμό σπουδαία κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση την εκλογή του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ.

Πηγή: Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων