Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποια η απάντηση της ΕΛΑΣ στις φήμες για εμπλοκή του Αναγνωστόπουλου με λαθρεμπόριο ναρκωτικών

Η υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συνεχίζει να αποσχολεί τα μέσα σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Τα ξένα δημοσιεύματα που φέρουν τον συζυγοκτόνο Αναγνωστόπουλο να είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα ναρκωτικών πληθαίνουν διαρκώς και πως ίσως αυτό το ανακάλυψε η Κάρολαιν και αποτέλεσε κίνητρο για τη δολοφονία της.

Μόλις χτες η βρετανική Mirror ανέφερε πως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ του μισθού του και του lifestyle που επέλεξε να ζει και πως αυτό φουντώνει τις φήμες πως η έρευνα δεν έχει τελειώσει.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ, δήλωσε πως πιστεύει ότι υπάρχει κάποια βάση στη φημολογία περί ανάμιξης του Αναγμωστόπουλου με λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Οι γονείς της κοπέλας έχουν κερδίσει την προσωρινή κηδεμονία του παιδιού και ερευνούνται οι ισχυρισμοί του συζυγοκτόνου, ο οποίος λέει πως η κοπέλα είχε πει πως θα τον εγκαταλείψει.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι. Ο κ. Σκρέκας δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος. Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα».

Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 εχθές επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη.

«Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img