Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Εικόνες σοκ στη Βενεζουέλα-Σφάζουν σκυλιά για να τα φάνε

Πεινασμένοι κάτοικοι της Βενεζουέλας σφαγίασαν σκύλο στη μέση του δρόμου και τον τεμαχίζουν για να φάνε το κρέας του καθώς η κατάσταση στη χώρα είναι δραματική με τον Πρόεδρο Μαδούρο να δέχεται σφοδρή κριτική για προκλητικές δωρεές προς τις ΗΠΑ. Oι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αντιπολίτευση πριν από λίγες μέρες και έχουν προκαλέσει αίσθηση στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Μαδούρο έγινε δέκτης σκληρών σχολίων για τη δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ που αντιμετωπίζουν επισιτιστική κρίση. Ωστόσο, η έλλειψη τροφίμων στη Βενεζουέλα είναι πολύ χειρότερη και έχει αναγκάσει εκατοντάδες πολίτες να σφάζουν ακόμα και τα κατοικίδια τους και κυρίως σκύλους για να σιτιστούν.

Οι σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα δείχνουν δύο άντρες στην περιοχή του Καράκας να έχουν το νεκρό και γδαρμένο ζώο σε κούτες και να το τεμαχίζουν

Τον Απρίλιο του 2017, το 11,4% των παιδιών σε ευπαθείς περιοχές της Βενεζουέλας ήταν υποσιτισμένα, σύμφωνα με την Washington Post. Το ένα τρίτο των οικογενειών στη Βενεζουέλα δήλωσε ότι καταφεύγει σε λύσης έσχατης ανάγκης, όπως φαγητό από κάδους απορριμάτων, καθώς τα παιδιά τους τους ικετεύουν για φαγητό, ή πωλούν ακόμα και πολύ απαραίτητα αντικείμενα από το σπίτι τους για να βρουν χρήματα.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων