Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

“Είμαστε όλοι άστεγοι”: Ετοιμάζεται η δεύτερη “επίθεση αγάπης” στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Ιανουάριο μια παρέα… εκατοντάδων ατόμων κινητοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βάλει τέλος σε μία από τις χειρότερες μορφές βίας και να στηρίξει το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην αξιοπρεπή διαβίωση. Η πρωτοβουλία «Είμαστε όλοι άστεγοι» είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να στηριχτούν οι άνθρωποι που έκαναν δεύτερο σπίτι τους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχής. Με την εθελοντική συμμετοχή εννέα μπαρ της πόλης και περισσότερων από 50 μουσικών, dj και καλλιτεχνών, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου πραματοποιήθηκε πλήθος εκδηλώσεων, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν στους αστέγους.

Εμπνευστής της ιδέας ήταν ο Χρήστος Εξαρχόπουλος. «Περπατώντας ένα βράδυ στην Τσιμισκή, είδα πάρα πολύ κόσμο να μένει στο δρόμο. Το ότι ζω στο εξωτερικό με έκανε να το συνειδητοποιήσω. Όταν ήμουν εδώ δεν το συνειδητοποιούσα γιατί ήταν κάτι που το έβλεπα κάθε μέρα και δεν το παρατηρούσα» εξήγησε μιλώντας στο thestival o Χρήστος.

Από την πρώτη δράση συγκεντρώθηκαν συνολικά 7.327 ευρώ και τώρα η ομάδα οργανώνει τη δεύτερη. Δείτε το τρέιλερ που ετοίμασαν ο Δημήτρης Βρακάς, ο Γιώργος Σκανδαλάρης και ο Ηλίας Κουτρότσιος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img