Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Είναι εφικτή μια άλλη πορεία;

To τερπνόν μετά του ωφελίμου μπορούν να συνδυάσουν όσοι θα βρεθούν στη Ρόδο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Καθώς οι καιροί απαιτούν προβληματισμό, διάλογο και κατάθεση ιδεών στον δημόσιο χώρο, η εφημερίδα “ΠΡΟΟΔΟΣ” και η “GRAFIDA.NET” οργανώνουν ημερίδα με θέμα: “Η πρόκληση της εξόδου από την κρίση – Μια άλλη πορεία είναι εφικτή”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.30π.μ. στο ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa. Το θέμα θα αναπτύξουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες οι:

Χρίστος Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος – συγγραφέας – παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών (“Μηχανή του Χρόνου”)

Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) – Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – συγγραφέας

Σπύρος Ριζόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας – πολιτικός αναλυτής – ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Spin Communications

Θα προβληθούν αποσπάσματα από εκπομπές της “Μηχανής του Χρόνου” με θέμα τη Ρόδο:

1. Σπάνιο κινηματογραφικό υλικό για τη Ρόδο της δεκαετίας του “50

2. Το Χόλιγουντ στην Ελλάδα – Η περίπτωση της Ρόδου (Τα κανόνια του Ναβαρόνε)

3. Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής – Η αληθινή ιστορία

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, την οποία θα συντονίζει η Ρένα Παυλάκη – Διακίδη, δημοσιογράφος – εκδότης της εφημερίδας “ΠΡΟΟΔΟΣ” – ιδιοκτήτης του ενημερωτικού site ” grafida.net”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων