Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Είναι οι σούπες η νέα τάση στο αδυνάτισμα;

Το souping είναι η νέα τάση στο αδυνάτισμα στην Αμερική και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις Angela Blatteis και Vivienne Vella, συγγραφείς του βιβλίου “The Soup Cleanse” -της επαναστατικής μεθόδου αποτοξίνωσης που βασίζεται στην κατανάλωση σούπας λαχανικών και ζωμών-, η δική τους μέθοδος είναι τόσο αποτελεσματική και ευεργετική, ώστε τείνει να αντικαταστήσει τελείως τον προηγούμενο διάσημο τρόπο αποτοξίνωσης που βασιζόταν στην κατανάλωση πολλών χυμών (γνωστό και ως juicing).

Οι σούπες λαχανικών που λέτε, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες που αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού, άρα ούτε πεινάς ούτε τσιμπολογάς, ενώ περιέχουν και βότανα και μπαχαρικά τα οποία είναι επίσης ωφέλιμα για τον οργανισμό. Αφήστε που τα λαχανικά περιέχουν και λιγότερα σάκχαρα σε σχέση με τα φρούτα, άρα η επιλογή της σούπας έναντι του χυμού δεν είναι δύσκολη απόφαση!

Στους διάσημους οπαδούς του souping και οι ηθοποιοί Gwyneth Paltrow και Jennifer Aniston, αλλά και ο Michael Chiklis που δήλωσε ότι έκανε αποτοξίνωση με σούπες για να χάσει βάρος πριν τη συμμετοχή του στην αμερικανική σειρά American Horror Story.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων