Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Είχατε τέτοιες απαιτήσεις κ. Νεράτζη;

Ανατροπή στο επίσημο πρόγραμμα του Δήμου Πάφου που από τις αρχές Οκτωβρίου είχε προαναγγείλει ως επίσημο ομιλητή των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου του «ΟΧΙ» και τους ηρωικού έπους του ’40 τον Ελλαδίτη βουλευτή και πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Νεράντζη.

Όπως αποκάλυψε ο εκτελών χρέη Δημάρχου Πάφου Μάκης Ρουσής στο «Ράδιο Κόσμος», ο Δήμος Πάφου ακύρωσε την πρόσκληση που είχε απευθύνει στον βουλευτή εξαιτίας των απαιτήσεών του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νεράντζης είχε ζητήσει να φιλοξενηθεί για 5 νύχτες και 6 ημέρες στην Πάφο τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργάτης γραμματέας του που θα τον συνόδευε.

Μόλις ο Δήμος Πάφου πληροφορήθηκε μέσω λειτουργού του για τις απαιτήσεις του βουλευτή Πειραιώς, αποφάσισε να ακυρώσει την πρόσκληση και να απευθυνθεί στην πιο… οικονομική λύση του κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Νεράντζης είχε προσκληθεί αρχικά ως ομιλητής στην πανδημοτική εκδήλωση της Πάφου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου –κατόπιν πρότασης μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου–, ωστόσο αυτή ακυρώθηκε λόγω του θανάτου του Τάσου Μητσόπουλου. Το όνομά του επανέφερε ο Δήμαρχος Σάββας Βέργας κατά τον σχεδιασμό των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου, με τον κ. Νεράντζη να αποδέχεται την πρόσκληση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων