Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Έκανε 6.920 χλμ με ποδήλατο στο Trans Am Bike Race των ΗΠΑ ο βολιώτης Β. Καραγεώργος

Έχοντας διανύσει 6.920 χλμ.με το ποδήλατό του, σε διάστημα ενός περίπου μήνα, ο βολιώτης, Βασίλης Καραγεώργος, πρώην αθλητής μπάσκετ της Νίκης Βόλου, πυροσβέστης στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών, τερμάτισε στο Trans Am Bike Race, έναν ποδηλατικό αγώνα υπεραποστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ξεκίνησε αρχές Ιουνίου από την Αστόρια του Όρεγκον με προορισμό τη Βιρτζίνια.

Η αγάπη του για το ποδήλατο ώθησε τον Βασίλη Καραγεώργο, να συμμετέχει σε πάρα πολλά Brevet στην Ελλάδα, πάντα με επιτυχία.

Οι ανησυχίες του επεκτάθηκαν και σε αγώνες ποδηλάτου εκτός Ελλάδος συμμετέχοντας και τερματίζοντας στους: Transatlantic way (Γύρος Μεγάλης Βρετανίας), μήκους 2.500 χλμ., North cape Tarifa (Διάσχιση Ευρώπης από Βόρειο Ακρωτήρι – Γιβραλτάρ), μήκους 7.500 χλμ., ενώ πριν κάποιες ώρες,  τερμάτισε στο Trans Am bike race 2022 της Αμερικής, 6.920 χλμ. Με δικά του κυριολεκτικά έξοδα, παλεύοντας με τα στοιχεία της φύσης και ποδηλατώντας επί ένα μήνα περίπου.

Ο ίδιος, ο αθλητής, μετά τον τερματισμό του έκανε την εξής ανάρτηση

HTML tutorial

“Ακόμα μια διάσχιση μιας ηπείρου, τον τερματισμό τον αφιερώνω στη γυναικάρα μου και στα τρία κουκλιά μου, που υπομένουν την τρέλα μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή μου επιπυραγό, Χρήστο Μπόπη, για την ευελιξία με την άδεια όπως και την βάρδια μου που με κάλυψε!Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα ωραία μηνύματα που είχα κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτης περιπέτειας! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο της πυροσβεστικής του Βόλου όπως και την Π.Υ ΒΟΛΟΥ, αλλά και κάποιους φίλους συναθλητές για την οικονομική στήριξη που μου πρόσφεραν! σας ευχαριστώ όλους!!!” αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Βασίλης Καραγεώργος.

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων