Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Έκανε προπόνηση 1 χρόνο για το τρίαθλο και τελικά… κοιμήθηκε!

Το φυσάει και δεν… κρυώνει αυτό που έπαθε ο Τζόντι Τζορτζ ο οποίος είχε θέσει στόχο ζωής να πάρει μέρος στο τρίαθλο Challenge Weymouth Triathlon.

Επί έναν ολόκληρο χρόνο ο 34χρονος προπονούνταν ασταμάτητα ώστε να μπορέσει να κολυμπήσει 4 χιλιόμετρα, να κάνει ποδήλατο για 180 χιλιόμετρα και να τρέξει σε ένα μαραθώνιο.

΄Οταν όμως έφτασε η μέρα του αγώνα, τελικά δεν έλαβε μέρος γιατί τον πήρε ο ύπνος!

Σύμφωνα με το aek365.com ο τζορτζ είχε ρυθμίσει το ξυπνητήρι στις 3 τα ξημερώματα, καθώς έπρεπε να οδηγήσει αρκετά μέχρι το μέρος που γίνονταν οι αγώνες. Όταν αυτό χτύπησε το έκλεισε για να κοιμηθεί λίγο ακόμα, όμως το ρολόι χτύπησε στις 5.50! Φυσικά πια δεν προλάβαινε να πάει πουθενά…

HTML tutorial

Ο Τζορτζ για ένα χρόνο προπονούνταν, μάζευε δωρεές και είχε βάλει σε εγρήγορση όλους τους φίλους του για να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του. Μάλιστα θα αγωνιζόταν για καλό σκοπό καθώς ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για τα Air Ambulance του Ντέβον και του Σόμερσετ.

Μετά την ατυχία του, τελικά διοργάνωσε ένα ιδιωτικό τρίαθλο για τους φίλους του. Ολοκλήρωσε και τα τρία αθλήματα σε λιγότερο από 14 ώρες κοντά στο σπίτι του και υπόσχεται να επιστρέψει του χρόνου στον κανονικό αγώνα!

Πάντως κανείς από τους φίλους του που του είχαν δωρίσει χρήματα δεν ζήτησε πίσω τα χρήματά του. Ο Τζορτζ είχε συγκεντρώσει περίπου 1.000 λίρες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων