Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Έκανε τον πόνο… τέχνη! Ζούσε με τις 4 βίδες ενός Halo στο κεφάλι και γύρισε το ντοκιμαντέρ του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ένας εξαιρετικός νέος και δείχνει το πείσμα και τη δίψα του για τη ζωή. Ένας σοβαρός τραυματισμός, δεν κατάφερε να “κόψει” την ταχύτητά του! Ο λόγος, για τον Θέμη Λαμπρίδη.

Ο νεαρός σκηνοθέτης ενώ έκανε ποδήλατο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του. Στην αρχή μάλιστα, οι γιατροί πίστεψαν ότι πρόκειται για έναν επιφανειακό τραυματισμό και δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό.

Ο ίδιος επειδή ένιωθε έντονους πόνους και ενοχλήσεις επισκέφτηκε έναν γιατρό χειροπρακτικής, ο οποίος του είπε ότι έχει σπάσει τον λαιμό του και τον συμβούλευσε να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, ώστε να μην του συμβεί κάτι χειρότερο. Έτσι, έζησε για τρεις μήνες με ένα halo στο κεφάλι και μια κάμερα στο χέρι να κινηματογραφεί την ανάρρωσή του.

Το ντοκιμαντέρ της ανάρρωσης του, το οποίο βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία μικρού μήκους, ονομάζεται «Head in a Vice» και μπορεί να μην σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη ζωή αλλά σίγουρα θα σου δείξει τη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού. Ακόμα κι όταν αυτό έχει 4 βίδες να το «ξύνουν» σε κάθε κίνηση.

HTML tutorial

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τι θα κάνει όμως όπως λέει ο ίδιος τώρα έμαθε να ζει έντονα την κάθε του στιγμή, ενώ το μόνο που θέλει είναι να έχει πάντα κοντά την οικογένεια και τους φίλους του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων