Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Έκδοση hot rod για την Porsche 911

Με ένα τεράστιο V8 κινητήρα μπροστά και τους τροχούς «έξω» από το αμάξωμα, τα δημιουργήματα που βασίζονται στην Porsche 911 του Alexandre Danton, είναι αν μην τι άλλο ρηξικέλευθα. Αν και κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως φτάνει ο Danton στη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία αυτών των ακραίων μετατροπών, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη φτιάξει δύο από δαύτα.

Η μωβ 911 είναι του 1990 (964) και θα μπορούσε άνετα να εμφανίζεται σε κάποιο από τα Mad Max. Όπως και η κόκκινη, παραπέμπει άμεσα στο αρχικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε, μια και το μπροστινό μέρος αλλά και το πίσω, μένουν άθικτα σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική τους. Αυτό που αλλάζει, είναι το ύψος και η τοποθέτησή τους σε σχέση με τους τροχούς.

Ο Danton ειδικεύεται στην επεξεργασία του μετάλλου και έχει προσαρμόσει τους V8 κινητήρες από ένα Ford και από μια… Bentley Mulsanne Turbo, στα δημιουργήματά του. Στο εσωτερικό, πιστός τις αρχές των hot rods, ο δημιουργός κρατάει τους επιβαίνοντες μάλλον σε αφιλόξενο περιβάλλον, με τα σκληρά καθίσματα από αλουμίνιο και ελάχιστη επένδυση αλλά και τα εμφανή πριτσίνια παντού, για να τονίζεται ο σκληρός χαρακτήρας του μοντέλου.

Porsche_911_hot_rod_boi_6

Porsche_911_hot_rod_boi_7

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων