Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

“Έκλαιγαν όλοι με πρώτο και καλύτερο τον Ζαγοράκη”

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, που πήρε τη θριαμβευτική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρ έκαμε ένας φλας μπακ σε εκείνη τη βραδιά και δεν θα ξεχάσει την εικόνα όλων των παικτών ακόμα και του τότε προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη, να κλαίνε στα αποδυτήρια.

«Στα αποδυτήρια όλα τα παιδιά έκλαιγαν επειδή ήξεραν την σημασία της πρόκρισης. Επίσης, ήταν μια μεγάλη, οικονομική ανάσα και αν η ομάδα δεν περνούσε, 2-3 παίκτες θα είχαν φύγει. Ήταν το οικονομικό, η διαφήμιση αλλά το κυριότερο ήταν η ανάταση του κόσμου. Όλα τα παιδιά έκλαιγαν με πρώτο και καλύτερο τον Θόδωρο Ζαγοράκη», είπε ο Ελληνας προπονητής, στον «Arena 89,4» για τις στιγμές που ακολούθησαν.

Αναφερόμενος στο σήμερα και το παιχνίδι με τη Ζίμπρου, ο Δερμιτζάκης τόνισε: «Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με ισχυρούς και ανίσχυρους αλλά με έτοιμους και ανέτοιμους και σοβαρούς ή ασόβαρους. Ο ΠΑΟΚ αν είναι σοβαρός μπορεί να περάσει εύκολα την πρόκριση και έτσι πιστεύω θα γίνει. Ο αντίπαλος έδειξε πως είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να είναι αυτός που πρέπει και να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων