Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Έκλεισε το deal για τη Singular Logic – Στις 11 Ιανουαρίου οι υπογραφές

Ολοκληρώθηκε ο νομικός και λογιστικός έλεγχος (due diligence) της Singular Logic από τις Epislon Net και Space Hellas και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την μεταβίβαση της εταιρείας από την Marfin Investment Group (MIG).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών η μεταβίβαση της άμεσης και έμμεσης συμμετοχής της MIG στη Singular Logic που ανέρχεται σε ποσοστό 99,61% προς το σχήμα Epsilon Net – Space Hellas θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η “MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (“η MIG”) αφενός και το επενδυτικό σχήμα “EPSILON NET Α.Ε.” και “SPACE HELLAS Α.Ε.” (“οι Αγοράστριες”) αφετέρου ανακοινώνουν για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι, μετά από την ολοκλήρωση του διενεργηθέντος επιβεβαιωτικού νομικού και λογιστικού ελέγχου από τις Αγοράστριες, η μεταβίβαση της (άμεσης κι έμμεσης) συμμετοχής της MIG στη “SINGULARLOGIC Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ” που ανέρχεται σε ποσοστό 99,61% προς τις Αγοράστριες θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με τους όρους της από 27.11.2020 σύμβασης πώλησης μεταξύ των μερών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων