Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η ειδοποίηση που θα εμφανιστεί στο Facebook για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Καθώς μία μία οι πολιτείες της Αμερικής ολοκληρώνουν την καταμέτρηση των ψήφων και η αγωνία για την ανάδειξη του νέου αμερικανού Προέδρου κορυφώνεται, η Facebook έχει ήδη προετοιμάσει το πώς πρόκειται να ενημερώσει τους χρήστες της αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα στείλει στους χρήστες της σε Facebook και Ιnstagram απευθείας ειδοποίηση η οποία θα εμφανιστεί αμέσως στην αρχική εικόνα του κινητού τους μόλις ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αυτή θα γράφει :

«Εξελέγη ο επόμενος αμερικανός Πρόεδρος»
Εκτός από την ειδοποίηση αυτή, η Facebook θα παρέχει αναλυτικές και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα κατευθύνοντας τους χρήστες απευθείας σε ιστοσελίδες των εκλογικών κέντρων που τους αφορούν.

Παρακάτω φαίνεται πως ακριβώς θα ειδοποιηθούν οι Αμερικανοί πολίτες:

H Facebook παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και βασίζεται στα όσα αναφέρουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα όπως είναι το Reuters, το Associated Press, το ABC News, CBS News, Fox News, NBC News αλλα και το CNN προκειμένου να είναι έγκυρες οι πληροφορίες και να ενημερώσει αμέσως τους χρήστες της μόλις υπάρξει νικητής, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι θα τοποθετήσει ετικέτες στις θέσεις των υποψηφίων, παρέχοντας στους χρήστες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Έτσι θα είναι:

Η εταιρεία μάλιστα ανακοίνωσε πως από χθες προχωράει στον περιορισμό της αναπαραγωγής ζωνταντών βίντεο που σχετίζονται με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Είναι πολιτική που υιοθέτησε πρόσφατα η εταιρεία σε μια προσπάθεια να περιορίσει την παραπληροφόρηση στις υπηρεσίες της σε σχέση με τις εκλογές των ΗΠΑ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων