Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση στην προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων

Εισακούστηκε το αίτημα για παράταση στην προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων που είχε διατυπώσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου προς τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ ανάλογα αιτήματα υπάρχουν και από τους Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.

Έτσι, η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι την επόμενη Πέμπτη (21/10) το απόγευμα στις 18.00 για κατάθεση υποψηφιοτήτων και για συλλογή υπογραφών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης και πως επίσης έχουν υπογράψει άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος, καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες.

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητά μου», ανέφερε ο ίδιος και συνεχάρη τους συνυποψήφίους του για τη συμμετοχή τους.

«Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη δημοκρατική παράταξη του 21ου αιώνα», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά φαίνεται να κρατά απόσταση από την κούρσα της διαδοχής καθώς δίνει μάχη με την υγεία της.

Ο κ. Χρηστίδης επικοινώνησε με την κυρία Γεννηματά η οποία νοσηλεύεται ακόμα στον Ευαγγελισμό για την ενημερώσει για την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος.

Η κυρία Γεννηματά είπε ότι είναι δικαίωμά του να κατέβει υποψήφιος, ενώ ξεκαθάρισε πως οι υποψήφιοι δεν πρέπει να την εμπλέκουν στις προεκλογικές διεργασίες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων