Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Εξώδικο BEAT κατά Θ. Λυμπερόπουλου

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και  πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιο Λυμπερόπουλο απέστειλε η ΒΕΑΤ, ζητώντας «να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία».

Σύμφωνα με τη BEAT, o κ. Λυμπερόπουλος, με σειρά δηλώσεών του στον Τύπο και συστηματική αρθρογραφία έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς που πλήττουν βάναυσα το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη της εταιρείας έναντι των πελατών, των συναλλασσομένων, των εργαζομένων και εν γένει του καταναλωτικού κοινού. Προκαλούν κατ’ αυτόν τον τρόπο περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη.

Είναι χρήσιμο αναφοράς πως η εταιρεία κάνει λόγο για ανυπόστατες αναφορές που με αυτόν τον τρόιπο της προκαλούν περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη, ενώ επίσης, συμπληρώνει ότι «η χρήση απαράδεκτου λεξιλογίου και εξαπόλυση χαρακτηρισμών και υπαινιγμών, αν και αστειότητες ως προς την ουσία τους, υπερέβησαν κάθε όριο ανοχής».

Παράλληλα, ζητεί από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Εφόσον αυτό δε συμβεί, η εταιρία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, συμπληρώνεται ότι έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία και διευκρινίζεται ότι «ουδεμία σχέση έχει με την εταιρία UBER, παρά τις προσπάθειες του κ. Λυμπερόπουλου να συνδέσει τις δύο εταιρείες».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων