Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Εξώφυλλο σε περιοδικό της γκέι κοινότητας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (ΦΩΤΟ)

Εξώφυλλο για περιοδικό ομοφυλόφιλων έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος καταδικάζει την παρενόχληση που βιώνει η κοινότητα LGBT.

«Να είστε υπερήφανοι για αυτό που είστε και να μην νιώθετε ντροπή», αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Attitude, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη και συμπληρώνει: «Το λέω προς όλους τους νεαρούς αναγνώστες που υπόκεινται σε εκφοβισμούς λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας: να μην το αποδέχεστε αυτό, να το συζητάτε με έναν ενήλικο που εμπιστεύεστε, με έναν φίλο, έναν καθηγητή (…) και αναζητήστε βοήθεια».

Όπως έγινε γνωστό, στις 12 Μαΐου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «κάλεσε τα μέλη της κοινότητας LGBT στα ανάκτορα του Κένσινγκτον για να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τις εμπειρίες τους» αναφορικά με την παρενόχληση που βιώνουν και τις ψυχολογικές συνέπειές της.

«Κανείς δεν πρέπει να διώκεται εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο» δήλωσε ο Βρετανός γαλαζοαίματος, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.
Σύμφωνα με το Attitude, eίναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού για γκέι.

HTML tutorial

dqzhq1nde6n8eejlfviomhqqwqkgwuv5-xlarge

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων