Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

«Έξυπνο» σεξουαλικο βοήθημα δείχνει στις γυναίκες πώς να φτάσουν σε οργασμό (BINTEO)

Ένα νέο επαναστατικό σεξουαλικό βοήθημα έχει κάνει την εμφάνισή του στην αγορά και υπόσχεται εξασφαλισμένους οργασμούς σε όσες γυναίκες το αγοράσουν.

Το εν λόγω βοήθημα λειτουργεί με επιστημονικό τρόπο, ο οποίος περιλαμβάνει την παρακολούθηση των αντιδράσεων του σώματος με μια σειρά αισθητήρων και την ανίχνευση της θερμοκρασίας, της συστολής των μυών και της θέσης του σώματος, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός εξατομικευμένου προφίλ σεξουαλικής απόλαυσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, πρόκειται για τον νέο δονητή Lioness, αξίας περίπου 230 δολαρίων. Το σεξουαλικό αυτό βοήθημα έχει ως κύριο στόχο να γνωρίσει σε βάθος την κάτοχό του, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να της προτείνει τρόπους να φτάσει σε οργασμό.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο δονητής Lioness χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες και συνοδεύεται από μια εφαρμογή smartphone. «Οι αισθητήρες μέσα στο προϊόν καταγράφουν την διέγερσή σου και τα προ-οργασμικά στάδια, βοηθώντας σε να μάθεις περισσότερα πράγματα για τη σεξουαλική σου υγεία, όπως τη σχέση μεταξύ του οργασμού και την ώρα της ημέρας, της διάθεσής σου ή τη μέρα που βρίσκεσαι στον κύκλο σου», εξηγεί η CEO της εταιρείας που παράγει το επαναστατικό sex toy.

Οι αισθητήρες συλλέγουν στοιχεία κατά τις πρώτες 20 χρήσεις του δονητή, και στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές συγχρονίζονται με την εφαρμογή, η οποία με τη σειρά της προτείνει τρόπους να βελτιωθεί η σεξουαλική εμπειρία της γυναίκας-κατόχου του Lioness. Πέραν από τις… έξυπνες προτάσεις του, το προϊόν διαθέτει και άλλα ατού, όπως το υλικό που είναι ιδιαίτερα φιλικό για το σώμα, την αντοχή του και τον εργονομικό του σχεδιασμό.

Δείτε το βίντεο:

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner