Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ:Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές στην Αθήνα

Διακοπή ρεύματος αυτή την ώρα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, έπειτα από πυρκαγιά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.Όπως έγινε γνωστό χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές σε Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Μπραχάμι, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Εξάρχεια, Ταύρο, Καλλιθέα. Tο ρεύμα έχει κοπεί σε Αίγινα, Πόρο, Τροιζηνία, ενώ υπάρχουν αναφορές για διακοπή ρεύματος σε Καλαμάτα, Άργος και Τρίπολη, χωρίς να είναι σαφές αν τα περιστατικά αφορούν στην ίδια βλάβη. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο σταθμός όπου παρουσιάστηκε η βλάβη τροφοδοτεί την Αττική και την Πελοπόννησο.
Λίγα λεπτά αργότερα, η ηλεκτροδότηση φαίνεται πως αποκαταστάθηκε σε ορισμένες περιοχές, όπως τα Λιώσια, ο Πειραιάς, το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα. Φαίνεται πως η διακοπή ρεύματος παρατηρείται σε γειτονιές, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα άλλες γειτονιές έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλακ άουτ προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Φαίνεται πως η βλάβη αφορά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων