Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Έλενα Χριστοπούλου: «Λόγω της αγάπης όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό κι εκτιμητέο»

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην δεύτερη εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη με τίτλο “Έλεος!”. Η γνωστή μάνατζερ που φέτος ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής “Πρωινό μας” έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς μιλώντας με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις για την ζωή της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή μάνατζερ, λοιπόν δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν χρόνια με τον πρώην σύζυγό της.

“Γυρνούσαμε από την κοινή μας εργασία με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη δύο άτομα με κουκούλες και όπλα. Μπήκαμε στο γκαράζ και μπήκανε και αυτοί παράλληλα πριν κλείσει η πόρτα”, ανέφερε με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν η Έλενα Χριστοπούλου.


Όπως εξήγησε, έπειτα, στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, δεν ήταν μόνο ο πρώην σύζυγός της που τότε είχε δεχθεί σφαίρα αλλά και η ίδια και μάλιστα την πρώτη.

“Έφαγα την πρώτη σφαίρα. Το έχω πει πολλές φορές. Παλέψαμε και οι δύο για την ζωή μας. Παλέψαμε και οι δύο γι’ αυτό που συνέβη. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη τη στιγμή μέσα στην αμηχανία της στιγμής και το άβολο και το απερίγραπτα τραγικό που συνέβη”, είπε χαρακτηριστικά η μάνατζερ.

Στην συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν απέκτησε κάποιο παιδί, λέγοντας: “Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά, όταν έπρεπε, όταν μπορούσα. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος, όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε και μου λείπει κάθε μέρα. Εγώ, λοιπόν θα πω στις γυναίκες που μας ακούνε τώρα, να μην βάζουν ποτέ κάποιον παραπάνω από αυτά που θέλουν”.

Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει φλερτάρει με την επιλογή να υιοθετήσει ένα παιδί.

Τέλος, όσον αφορά τη φετινή της συνεργασία με την Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό μας”, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: “Μιλάμε ότι σχεδόν “τρελαίνομαι”. Με έχει πιάσει μια “εμμονή” με αυτή την εκπομπή. Έχει μια άλλη γεύση το πρωινό και το live”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων