Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα “Ελληνικά Κελλάρια” στο “Οινόραμα 2017”

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα συμμετάσχει και φέτος στην μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ελλάδας, το «Οινόραμα 2017», δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε επιλεγμένα κρασιά από την πλούσια γκάμα της.

Φέτος, και για πρώτη φορά, μαζί με τα κρασιά ίδιας παραγωγής της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα παρουσιαστούν στον ίδιο χώρο τα κρασιά και των υπόλοιπων οινοπαραγωγών και οινοποιών της εταιρείας, του Άγγελου Ρούβαλη, του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου και του Γιάννη Καλλιγά.

Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη σειρά «Ποικιλιακά Λουλούδια», που απαρτίζεται από τα Μοσχοφίλερο Μαντινείας, Cabernet Sauvignon–Syrah, Αγιωργίτικο Νεμέας και Αθήρι Αιγαιοπελαγίτικο, καθώς και τη σειρά κρασιών Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το Λευκό Κύκνο-Μοσχοφίλερο, Λευκό Κύκνο-Ασύρτικο/Ροδίτης και Μαύρο Κύκνο-Αγιωργίτικο.

Η οινογευσία σας, πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει επίσης τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου: Ερωδιός-Ροζέ, Δούρειος Λευκός και Ερυθρός και Κιόσκι Λευκός και Ερυθρός, καθώς και τη σειρά «Calliga Μελισσόμαντρα», του οινοποιού Γιάννη Καλλιγά, που αποτελείται από τα Calliga Μελισσόμαντρα-Ροζέ, Calliga Μελισσόμαντρα-Cabernet/Ερυθρό και Calliga Μελισσόμαντρα-Ασύρτικο/Ροδίτης.

Τέλος, από το οινοποιείο Rouvalis Winery, θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε τη νέα σειρά «ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης», με τα ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης Viognier/Ροδίτης και ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης Sauvignon blanc/Ασύρτικο.

Το Οινόραμα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επαναλαμβάνει και την εκδήλωση Athens Wine Week, η οποία ανοίγει τις πόρτες της τη Δευτέρα 13/3 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 19/3. Στόχος είναι oινοπαραγωγοί και γευσιγνώστες να σας προτείνουν μικρές και μεγάλες παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος σε εστιατόρια, κάβες, wine bar και σχολές κρασιού.

Η είσοδος στο «Οινόραμα 2017» κοστίζει 10€ και περιλαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και κατάλογο με όλα τα κρασιά της έκθεσης.

*Σαββατοκύριακο για καταναλωτές και επαγγελματίες, 10:00-19:00
Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες, 10:00-18:00.

Περισσότερες πληροφορίες: www.greek-wine-cellars.com

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων