Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Elon Musk: Κυκλοφορεί καυτά σορτσάκια και το διαδίκτυο παραληρεί

Λίγες ώρες αφού εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξη στον κολλητό του Kanye West για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Elon Musk ξαναχτυπά.

Ο δισεκατομμυριούχος κυκλοφόρησε μία σειρά καυτών σορτς που φέρουν την αναγραφή «S3XY» και πωλούνται έναντι 69.420 δολαρίων. Αποφάσισε ξαφνικά ο Mr Tesla να επενδύσει την βιομηχανία της μόδας; Χμ, όχι.

Ο λόγος είναι μία προσωπική του κόντρα με τους πωλητές μετοχών, οι οποίοι αγοράζουν μετοχές εταιρειών και τις πωλούν αμέσως, ελπίζοντας πως θα βγάλουν ένα μικρό κέρδος από τις διακυμάνσεις στην τιμή της μετοχής. Ο Elon Musk έχει εκφράσει και στο παρελθόν την δυσαρέσκειά του για τους πωλητές μετοχών αναφέροντας πως «αυτό που κάνουν πρέπει να είναι παράνομο». Μάλιστα τον Ιούλιο μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα σειρά σορτς και ανακοίνωσε πως θα εμφανιστούν όταν η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ξεπεράσει τα 200 δις δολάρια.

Αυτό συνέβη και η περιορισμένη έκδοση των κόκκινων σατέν σορτς είναι γεγονός. Στην πίσω πλευρά τους είναι κεντημένο με μεγάλα γράμματα το «S3XY», η οποία αποτελεί αναφορά στα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας, Model S, Model 3, Model X και Model Y. Τα σορτσάκια κοστίζουν 69.420 δολάρια και από τις πρώτες ώρες έγιναν ανάρπαστα καθώς η ιστοσελίδα της Tesla έπεσε από την επισκεψιμότητα.

«Γιορτάστε το καλοκαίρι με τα σορτς Tesla. Τρέξτε σαν τον άνεμο με το κόκκινο σατέν και το χρυσό σχέδιο. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα ή στο εσωτερικό του σπιτιού όλο το χρόνο με τα περιορισμένης έκδοσης Tesla σορτς», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή στον ιστότοπο.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων