Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

ELPEDISON: Ο λογαρισμός του ρεύματος «στο χέρι» του πελάτη

Η διαχείριση του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του κινητού τηλεφώνου γίνεται πραγματικότητα και στην ελληνική αγορά από την εταιρία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON.

Οι υπηρεσίες myelpedison που μέχρι πρόσφατα προσφέρονταν από την εταιρία μόνο μέσω του υπολογιστή τώρα έρχονται και στο κινητό των πελατών της.

Η ELPEDISON προσφέρει στους πελάτες της μια αποκλειστική εφαρμογή, με το όνομα “myelpedison”, στο Google Play και στο Apple Store. Έτσι κάθε πελάτης της ELPEDISON που έχει android ή ios συσκευή, μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή myelpedison στο κινητό του και να βρει τη νέα υπηρεσία «μέτρα μόνος σου», η οποία του δίνει τη δυνατότητα να καταγράφει τη μέτρηση του απευθείας μέσω του κινητού του, ώστε οι έναντι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος να εκδίδονται με βάση την πραγματική κατανάλωση.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή myelpedison στο κινητό προσφέρει την υπηρεσία my e-bill, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τον τρέχοντα λογαριασμό τους και να έχουν πρόσβαση σε παλιότερους λογαριασμούς τους, μέχρι και 3 χρόνια πίσω. Ακόμη, οι πελάτες ELPEDISON μπορούν να ακολουθήσουν ένα δια-δραστικό οδηγό, που τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα το λογαριασμό τους και τα επιμέρους πεδία του. Επιπλέον, μπορούν να δουν την εξέλιξη της κατανάλωσής τους, μέσω ειδικών γραφημάτων, που απεικονίζονται είτε σε ευρώ είτε σε kWh.

Οι πελάτες της ELPEDISON, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή myelpedison στο κινητό, μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους επί τόπου, μέσω της υπηρεσίας pay-on-line. Επίσης, μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία του προφίλ τους και να ενημερώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Το κατέβασμα της εφαρμογής είναι απλό και άμεσο και γίνεται όπως και με κάθε άλλη εφαρμογή των Google Play και Apple Store. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να αναζητήσει την εφαρμογή «myelpedison». Κατά τον ίδιο τρόπο, η εγγραφή του πελάτη στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison στο κινητό γίνεται γρήγορα και εύκολα, δεδομένου ότι απαιτεί μόνο κάποια βασικά στοιχεία από την πλευρά του πελάτη.

σχετικα αρθρα

221 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img