Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Εμφύλιος στο “Ποτάμι” για την… εταιρεία που θα αγοράσουν τα σακίδια!

Έντονη ανησυχία στους κύκλους του Ποταμιού έχει προκαλέσει η εξέλιξη της παραγγελίας των προεκλογικών σακιδίων για την οποία το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης φέρει ο πρόεδρος του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η αρχική απόφαση πάρθηκε λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου για τα Χανιά, όπου θα λάβει χώρο η προεκλογική του εκστρατεία, και περιελάμβανε συμφωνία με την εταιρία POLO για σακίδια μεγέθους medium με πτυσσόμενο φερμουάρ.

Μάλιστα ο κ.Λυκούδης που προσχώρησε πρόσφατα, είχε δώσει δήλωση γεμάτη υπονοούμενα προ ημερών στον «Τ» λέγοντας λακωνικά: «Πήγα με τη σωστή μεριά », με τις φήμες απο τα εσωτερικά του κόμματος να αναφέρουν ότι ήταν ένθερμος υ,ποστηρικτής της εταιρίας που επέλεξε ο κ.Θεοδωράκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τελάλη λίγες μέρες μετά η υπόθεση πάγωσε μετά απο μεγάλη αντιπαράθεση μερίδας υποψηφίων βουλευτών με παρακινητή τον Γιώργο Αμυρά και συνυποστηρικτές του, την Ζωή Αποστολοπούλου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τέλος τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Η αιτία του διχασμού είναι η επιλογή εταιρίας κατασκευής σακιδίων πλάτης καθώς οι παραπάνω υποψήφιοι που αναφέρθηκαν, διατηρούν άριστες σχέσεις με την εταιρία EASTPACK, μένοντας έκπληκτοι και προβληματισμένοι απο την επιλογή του προέδρου, ενώ φυσικά εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με ομαδική αποστλή sms.

Εν κατακλείδι αυτή τη στιγμή το Ποτάμι είναι ένα καζάνι που βράζει, ενώ οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Αυτή καλείται να λάβει ο πρόεδρος απο τα Χανιά που πρέπει να βάλει τέλος σε ένα αιώνιο δίλημμα και μένει να δούμε αν τις επόμενες μέρες επιμείνει στην αρχική του απόφαση ή αν θα εισακουστούν οι φωνές των «ανταρτών της όχθης».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων