Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Ένα ακόμη ματσάκι στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι της Louis Vuitton

Είναι το παιχνίδι που μας φέρνει νοσταλγία και επαναφέρει στο νου στιγμές καλά κρυμμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μας. Ακόμα και σήμερα, όσο μεγάλοι και αν αισθανόμαστε, δύσκολα θα καταφέρουμε να αντισταθούμε ώστε να πετάξουμε την μπάλα στο «ξύλινο γήπεδο» και να γυρίσουμε με πάθος τις λαβές.

Το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι (ή μαγγωτή στην διάλεκτο της ελληνικής επαρχίας) πάντα θα ζωγραφίζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Και θα μας προκαλεί για ένα ακόμη ματσάκι με τον κολλητό. Μάλιστα όταν πρόκειται γι’ αυτό που δημιούργησε η Louis Vuitton, είναι σίγουρο πως μέχρι και η σύντροφός σου θα ζητήσει να το φέρεις σε περίοπτη θέση στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι όπου το μονόγραμμα της Louis Vuitton διακρίνεται στο εξωτερικό μέρος, διαθέτει παίκτες ζωγραφισμένους στο χέρι, ανάγλυφες ξύλινες λαβές και οι χειροποίητες «χάντρες-κοσμήματα» σκοπεύουν στο να σε βοηθήσουν να μετρήσεις το σκορ, προσφέροντας αίγλη και καλαισθησία στις νίκες σου (ή κάνοντας πιο… γλυκές τις ήττες).

Το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο της Louis Vuitton ξεκινά από τα 75.500 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 93.000 δολάρια για τις δερμάτινες εκδόσεις. Γίνεται μόνο με παραγγελία και θα χρειαστεί έναν χρόνο από την ημέρα της παραγγελίας μέχρι να έρθει στο σπίτι. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος κυκλοφορεί συλλογές με παιχνίδια και το έχει πράξει με επιτραπέζια παιχνίδια όπως συλλεκτικά τάβλι και σκάκι.

Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για την καλύτερη στιγμή του μαζί με την σειρά ασύρματων ακουστικών που κυκλοφόρησε και το πρώτο του εστιατόριο.

louis-vuitton-foosball-table-10-696x464

louis-vuitton-foosball-table-09-696x464

louis-vuitton-foosball-table-12-696x464

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων