Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ένα απίστευτο πολυτελές γιοτ που ήρθε για να κυριαρχήσει στις θάλασσες

Δεν μπορεί να είναι η ιδέα μου. Τα σκαφάκια και τα φουσκωτά τιμήθηκαν αρκετά φέτος το καλοκαίρι. Η κεντρική μας σελίδα σε Instagram και Facebook γέμισε από φίλους που έγιναν οι Κουστώ της διπλανής πόρτας και επιβεβαιώνοντας πως η θάλασσα είναι η δεύτερη φύση του Έλληνα.

Όλοι μας ζηλέψαμε τα πολυτελή γιοτ, αναρωτηθήκαμε ποιοι είναι εκείνοι που απολαμβάνουν την απόλυτη χλιδή και ονειρευτήκαμε να ζήσουμε κάποτε ένα καλοκαίρι εκεί μέσα. Ωστόσο η Lazzarini Avanguardia, που ειδικεύεται σε σχεδιασμό πολυτελών γιοτ, φαντάστηκε κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Το Lazzarini Avanguardia Swan γιοτ που είναι εμπνευσμένο από κύκνο και είναι πραγματικά πανέμορφο. Πρόκειται για ένα όχημα 137 μέτρων με 5 πατώματα, που έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί 60 επισκέπτες. Μάλιστα το ελικόπτερο μπορεί να σε πηγαίνει ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος της στεριάς, αν και ποιος θα ήθελε να φύγει από τον πλωτό παράδεισο;

Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο project χρειάζεται 500.000.000 δολάρια για να γίνει πράξη και ήδη ψάχνει για έναν γενναίο χρηματοδότη.

Πηγή:playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων