Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Ένα στα τέσσερα παιδιά πιστεύει ότι οι μάγοι βρήκαν τη φάτνη με… Google Maps

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε με καισαρική, η Μαρία είχε κάνει με φίλες της μαθήματα ανώδυνου τοκετού, η φάτνη ήταν ινστιτούτο και οι Μάγοι, έπαιζαν την τεχνολογία στα δάχτυλα…

Τι εννοούμε;

Νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 παιδιών στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross, απέδειξε, ότι ένα στα πέντε παιδιά “ζει” σε αυτό το “παράλληλο σύμπαν” και πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι… ποδοσφαιριστής της Τσέλσι!

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, σύμφωνα με την έρευνα, το 52% των παιδιών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρούν πως ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Αη-Βασίλη!

Η ιστορία της γέννησης φαίνεται να προκαλεί σύγχυση στα περισσότερα παιδιά, καθώς το 35% πιστεύει ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο, ενώ το 27% ισχυρίζεται πως η μητέρα του Ιησού τον γέννησε μέσα σε μία εκκλησία.

Εν τω μεταξύ, το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του Θεανθρώπου.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα τα παιδιά έχουν μπερδέψει την πραγματική έννοια των Χριστουγέννων, με το να έχουν μάθει -απλώς- να περιμένουν δώρα από τον Αη-Βασίλη…

Το 25% πιστεύει ότι οι μάγοι βρήκαν τη φάτνη με τη χρήση Google Maps, ενώ το 15% θεωρεί του έδωσαν ως δώρο μια τιάρα, ένα ραβδί και φτερά!

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι παίκτης της Τσέλσι -και μάλιστα επιθετικός- θεωρούν πως είναι αστροναύτης ή παίκτης στο X-Factor.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων