Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Ένας πιλότος απαγορεύεται να σας μιλήσει για αυτά τα τρία πράγματα

Οι επιβάτες σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα έρθουν σε επαφή με τον πιλότο ενός αεροπλάνου, αλλά ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτός δεν θα μπορούσε να απαντήσει σε τρία ερωτήματα.

Θέματα ασφαλείας

Ένας πιλότος μπορεί να σας αποκαλύψει πώς να εκμεταλλευτείτε όλα τα κενά ασφαλείας ενός αεροδρομίου, όμως θα ήταν παράνομο να το κάνει.

Προσωπικά δεδομένα

Οι πιλότοι απαγορεύεται να δίνουν στοιχεία για τους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους τους σε τρίτους. Π.χ δεν θα μπορούσαν να πουν ότι στην επόμενη πτήση τους θα πετάξουν με την Τζένιφερ Άνιστον.

Πληροφορίες της αεροπορικής εταιρείας

Ένας πιλότος απαγορεύεται να αποκαλύπτει τα τυχόν τεχνικά προβλήματα ενός αεροσκάφους ή λάθη που συμβαίνουν σε μια αεροπορική εταιρεία σε άλλους, καθώς α) δεν πρέπει να στοχοποιείται κάποιο πρόσωπο για ένα λάθος β) πολλά από τα προβλήματα είναι μηδαμινής σημασίας (όπως το να χρειάζεται άλλαγμα μια λάμπα στην καμπίνα), όμως μπορεί να πανικοβάλλουν τους επιβάτες.

Ακόμα, απαγορεύεται να αποστέλλονται σε τρίτους εμπιστευτικά των αεροπορικών εταιριών, όπως συμβαίνει σε κάθε εταιρία, για προφανείς λόγους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων