Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

Ένοπλος άνδρας βρίσκεται μπροστά από τις πύλες του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [vid]

Ένοπλος άνδρας βρίσκεται μπροστά από τις πύλες του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Η έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη αποκλείστηκε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι (τοπική ώρα), λόγω της παρουσίας ένοπλου άνδρα μπροστά στις πύλες του, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του ΟΗΕ.

Υπάρχει αστυνομική δράση μπροστά από το κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν. Είμαστε κλειδωμένοι μέσα και παραμένουμε σε επαφή με την αστυνομία, δήλωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ, μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας της πόλης της Νέας Υόρκης που ανταποκρίθηκε σε μια κατάσταση έξω από το κτίριο, δήλωσε εκπρόσωπος, μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για ένα άνδρα με όπλο.

“Η έδρα του ΟΗΕ είναι κλειστή, υπάρχει αστυνομική δραστηριότητα” μπροστά από την έδρα του ΟΗΕ, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Στεφάν Ντουζαρίτς.

Σύμφωνα με αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί, “ένας άνδρας με τουφέκι απειλεί να αυτοκτονήσει” μπροστά σε μια από τις εισόδους του κτιρίου.

Η λεωφόρος κατά μήκος της έδρας του ΟΗΕ έχει κλείσει για την κυκλοφορία. Στις φωτογραφίες που είδε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο άνδρας λόγω του οποίου έκλεισε το κτίριο στεκόταν μπροστά στην πύλη με αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά και να προστατεύονται από ένα φορτηγό.

Το κλείσιμο της έδρας δεν προκάλεσε διατάραξη στα κτίρια όπου το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεχίζει τη συνεδρίασή του για το Ιράκ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων