Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ενοχλημένος ο Κ. Καραμανλής με τον Α. Σαμαρά

“Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο περήφανος είμαι που εργάστηκα κοντά στον Κώστα Καραμανλή.” δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Καιρό τώρα ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και νυν πολιτικά ορφανός, δεν διστάζει (χρησιμοποιώντας- κατά κύριο λόγο- τη πλατφόρμα του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης) καυστικά να (κατα)κρίνει προσωπικές επιλογές του Α. Σαμαρά, καταδεικνύοντας την πικρία του για το περιθώριο που έχει τεθεί στη Νέα ΝΔ_, ενώ είναι πολλές οι φορές που περνά σε μια πολιτική σύγκριση των δύο τελευταίων αρχηγών της Συντηρητικής Παράταξης.

Οι διαπιστώσεις του και ο τρόπος που διατυπώνονται δεν φαίνεται να ενοχλούν τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Κ. το Νεώτερο, ο οποίος συνομιλεί καθημερινά με τον πάλαι ποτέ επίλεκτό του για την εκπροσώπηση της κυβέρνησής του και “κύκλοι” που διαρρέουν τις απόψεις του δεν κρατούν ποτέ αποστάσεις από όσα ο κ. Αντώναρος δημοσίως διαλαλεί. Ο τελευταίος μάλιστα, φέρεται να συγκαταλέγεται σε εκείνους που διοχετεύουν απόψεις του Κώστα Καραμανλή στα ΜΜΕ, με τη μορφή παραπολιτικών σχολίων.

Η τελευταία κρούση του ανθρώπου που αποτέλεσε το δεξί χέρι του πολιτικού γόνου, αναζωπυρώνει τις φήμες που φέρουν τον Κ. Καραμανλή ιδιαίτερα ενοχλημένο με την πρόσφατη επικοινωνιακή πρωτοβουλία του επιτελείου του Α. Σαμαρά. Φήμες που συζητιούνται έντονα αυτές τις μέρες στην (παρα)πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα, απ’τη στιγμή που προβλήθηκε το video με μήνυμα του κ. Σαμαρά προς τους Έλληνες μέσω της σελίδας του στο Facebook . Εκείνο που λέγεται ότι δυσαρέστησε τον Κ. Καραμανλή, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι η παντελής απουσία της όποιας αναφοράς στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως υιοθετεί ένα διακομματικό, εθνικό λόγο που για πολλούς καταδηλώνει την διάθεσή του να αυτοπαρουσιαστεί ως ο “Νέος Εθνάρχης”, θέτοντας έτσι εμπόδια στη πολιτική συνέχεια του ονόματος “Kαραμανλή” στο θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων