Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Εντολή Τσίπρα η μήνυση κατά του Πανούση!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Μετά τη μήνυση που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο οι κ.κ. Παρασκευόπουλος, Τζανακόπουλος και Καλογήρου, η οποία φωτογράφιζε τον Γιάννη Πανούση, η τροπή που πήρε η υπόθεση των καταγγελιών του πρώην υπουργού αλλά και της σχέσης του με την κυβέρνηση είναι όλο και πιο εντεινόμενη.

Ο κ. Πανούσης συνεχίζει μέσα από τα media έναν πόλεμο με πρώην συναδέλφους του από την κυβέρνηση αλλά και με άγριες διαθέσεις απέναντι σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος φρόντισε ωστόσο από την αρχή να δείξει ότι δεν στοχοποιεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά χρησιμοποίησε πολύ θετικούς όρους για αυτόν.

Ωστόσο πληροφορία που επικαλείται το Κουτί της Πανδώρας, αναφέρει ότι ο Τσίπρας έγινε έξαλλος μετά τη δημοσίευση διαλόγων και εγγράφων της κυβέρνησης από τον κ. Πανούση.
Ο Α. Τσίπρας φέρεται να είπε σε υψηλούς τόνους ότι «δεν μπορεί πρώην υπουργοί να μοιράζουν απόρρητα έγγραφα ή έγγραφα που άπτονται λειτουργιών κρατικών μηχανισμών, όπως η ΕΥΠ, σαν να είναι φυλλάδια» και προειδοποίησε ότι «θα μπουν κανόνες λειτουργίας. Άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύτηκε το κράτος και το διέψευσαν, θα πληρώσουν το τίμημα».

Από τα λόγια αυτά γίνεται φανερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνθηκε προδομένος από την κίνηση του Γ. Πανούση και αποτέλεσε δική του απόφαση ή τουλάχιστον είχε την απόλυτη δική του έγκριση η κίνηση των μελών της κυβέρνησης να καταθέσουν μήνυση που φωτογραφίζει τον πρώην υπουργό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων