Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

ΕΟΤ και Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν την αγορά της Αθήνας

Την πρόθεση του ΕΟΤ να θέσει όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που διαθέτει στην προσπάθεια για τη στήριξη και την τουριστική προβολή του κέντρου της Αθήνας και της τοπικής αγοράς, εξέφρασε η πρόεδρος του Οργανισμού Άντζελα Γκερέκου, σε συνάντηση εργασίας που είχε την Τετάρτη στα γραφεία του Οργανισμού με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ).

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΣΑ, Σταύρος Καφούνης, ο διευθυντής, Σωτήρης Αντωνίου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής τουρισμού Θόδωρος Βλάρας και Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα περιλαμβάνει τόσο την αξιοποίηση από τον ΕΟΤ του προωθητικού υλικού που έχει δημιουργήσει ο ΕΣΑ, όσο και την ανάληψη κοινών δράσεων συνδιαφήμισης. Ακόμα εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης κοινών δραστηριοτήτων στην περιοχή του Γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ στην Ακρόπολη, καθώς και προωθητικών ενεργειών κατά τη θερινή περίοδο. Τέλος, συμφωνήθηκε η συνεργασία ΕΟΤ και ΕΣΑ να λάβει σταθερό χαρακτήρα σε μηνιαία βάση, λόγω και των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην αγορά εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων