Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Σεξουαλική επανάσταση στο διαδίκτυο

Πάταγο και στην Ελλάδα αναμένεται να κάνουν οι νέες εφαρμογές αναζήτησης ερωτικού συντρόφου για μια βραδιά στο Facebook και στο LinkedIn. Το Facebook βγήκε πριν λίγες μέρες με το application “Bang with Friends”, όπου ο/η χρήστης κάνει sign-in με το προφίλ του/της και του/της προτείνονται άτομα από τη λίστα των φίλων του/της που ψάχνουν για one-night stand. Προς το παρόν η εφαρμογή είναι για straight, αλλά σύντομα θα υπάρξει άλλη για ομοφυλόφιλους/ες. Η εφαρμογή έχει ήδη 30.000 μέλη ηλικίας έως 30 ετών και αυξάνεται με ρυθμό 5 μέλη το λεπτό!…

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών και στελεχών επιχειρήσεων LinkedIn, που προτρέπει να το κάνουν τα μέλη του με τους συναδέλφους τους, εγγυάται «ασφαλείς και ανώνυμες» υπηρεσίες, καθώς αυτός/η που ζητάει ερωτική συνεύρεση θα ειδοποιείται μόνο αν τον/ην έχει επιλέξει και κάποιος/α άλλος/η.

Για όσους και όσες προτιμούν τις μοναχικές απολαύσεις, το διαδίκτυο προσφέρει top πορνό θεάματα, γι΄αυτό και δημιουργήθηκε η πρώτη εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης πορνό το search.xxx που σε βγάζει αμέσως σε 48+1 θεματικές υποκατηγορίες, που καλύπτουν όλα τα γούστα straight και gay, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μία υποκατηγορία High Definition για τους απαιτητικούς.

Η καθιέρωση των sex domains (ιστοσελίδες ΧΧΧ) έχουν προκαλέσει ένα κύμα νέων τεχνολογιών, όπως το Badabing που σκανάρει γυμνές φωτογραφίες. Η διαδικτυακή πορνογραφία θεωρείται πλέον big business μετά την πρόσφατη πώληση του domain “sex.com” για 13 εκατ. δολάρια. Το site αυτό αναδιαρθρώνεται με στόχο να γίνει το σούπερ μάρκετ της πορνογραφίας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων