Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Επεισόδια: Ο αστυνομικός βρίσκει μολότοφ σε σακίδιο ή τη βάζει αυτός; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερωτήματα προκαλεί το βίντεο που προβλήθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στην πορεία για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στο επίμαχο βίντεο αστυνομικός τον ΜΑΤ φαίνεται να πιάνει προσεκτικά μπουκάλι από το δρόμο και να το βάζει μέσα σε μαύρο σακίδιο το οποίο κρατάει συνάδελφός του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «οι αστυνομικοί βρήκαν βόμβα Μολότοφ μέσα σε σακίδιο».

Ωστόσο ο αστυνομικός εμφανίζεται στο βίντεο να βάζει την αυτοσχέδια βόμβα στο σακίδιο και όχι να τη βγάζει από αυτό. Προκαλούνται σοβαρά ερωτήματα για το αν ο αστυνομικός απλώς επανατοποθετεί το στοιχείο στο σακίδιο, όπου βρέθηκε ή αν το τοποθετεί για πρώτη φορά προκειμένου να κατασκευάσει στοιχεία και πιθανόν κατηγορίες για τον κάτοχο του σακιδίου.
Ήδη το βίντεο αναδημοσιεύεται από άλλα μέσα με τον αντίθετο σχολιασμό από αυτόν του MEGA.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται άμεσα, ξανά εν μέσω συζήτησης για τον προϋπολογισμό, να ξεσπάσει νέα σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις κατηγορίες περί παρουσίας μεγάλου αριθμού μυστικών αστυνομικών με ρούχα που παρέπεμπαν σε … κουκουλοφόρους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων