Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Επένδυση 25 εκατ. ευρώ ετοιμάζει στην Ελλάδα η Philipp Morris

Μια μεγάλη επένδυση στη Ελλάδα κάνει η γνωστή καπνοβιομηχανία Philipp Morris στην Ελλάδα που θα μετατρέψει το εργοστάσιο του Παπαστράτου σε εξαγωγικό κέντρο.

Η ανακοίνωση της επένδυσης έγινε μετά από συνάντηση του προέδρου της εταιρείς Παπαστράτος ΑΒΕΣ κ. Νικήτα Θεοφιλόπουλου και του αντιπροέδροου της Philipp Morris Μάσιμο Αντολίνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαταστήσει επτά νέες μονάδες παραγωγής και μία νέα υπερσύγχρονη ομάδα επεξεργασίας καπνού. Για αυτό το λόγο θα προβεί και σε εργασίες επέκτασης στο εργοστάσιο.

Με αυτόν τον τρόπο θα διπλασιαστεί ο όγκος παραγωγής του εργοστασίου και η πρόσθετη παραγωγή θα εξαχθεί σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποιων η Γαλλία, η Ελβετία , το Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Η επένδυση θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2015 και όπως τόνισε ο κ. Θεοφιλόπουλος :«Με τη νέα μας επένδυση δίνουμε εξαγωγικό προσανατολισμό στο εργοστάσιό μας, καθιστώντας το ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας και δημιουργώντας ταυτόχρονα μικρό αριθμό νέων».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων