Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Λίγκα! Τι ζητάει η πλευρά του Δικεφάλου;

Από τα γραφεία της Τούμπας, μετά και την απόφαση της διοίκησης της ΕΠΟ να μην οριστούν διαιτητές και ως εκ τούτου να αναβληθούν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου, σημειώνουν ότι αυτό δείχνει τον πανικό που διακατέχει την διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία επιδεικνύει παράλληλα τρομερή ανικανότητα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” έστειλαν νέα επιστολή στα γραφεία της Λίγκας με την οποία τονίζεται ότι οι Έλληνες διαιτητές μένουν εκτεθειμένοι από την στάση της ΕΠΟ και τον “ακρωτηριασμό” του Ντάλας. Έτσι, μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα να επιβραβεύονται, κατά το δοκούν, συγκεκριμένοι ακόμη κι αν έχουν υπ΄πέσει σε σωρεία λαθών.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ καυτηριάζει την πρόθεση παραίτησης του Αγραφιώτη σε έκτακτο δ.σ. της Λϊγκας της Δευτέρας, που ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα. Και θέτει σύμφωνα με το olapaok.gr τρία ζητήματα τα οποία πρέπει να μπουν στην ημερήσια διάταξη:

– Κλήση του Χιου Ντάλας, που πληρώνεται από τη Λίγκα για να έχει ρόλο αρχιδιαιτητή, να εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε από την ευθύνη ορισμού των διαιτητών και να συζητηθεί αν πλέον μπορεί να συνεχιστεί μ΄αυτούς τους όρους η συνεργασία.

– Προσωρινή κλήση ξένων διαιτητών, αν επιμένει η ΚΕΔ με εντολή Σαρρή να μην ορίζει Έλληνες για τους αγώνες του πρωταθλήματος

– Να γίνει αίτημα στον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να προχωρήσουν με την διαδικασία του “κατεπείγοντος” όλες οι ανοικτές δικαστικές έρευνες ή υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, η Λϊγκα ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ πώς θα τεθούν προς συζήτηση τα θέματα, όπως αναφέρει το olapaok.gr.

Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διεykρινίζει πως δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει προκρίνει ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο σχετικά με τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ (και ότι την ενδιαφέρει μόνο ο τρόπος εκλογής του προέδρου). Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η διευκρίνιση από τη στιγμή που καμία ομάδα δεν εξουσιοδοτεί υποψηφίους, ωστόσο, όπως αναφέραμε νωρίτερα σε ρεπορτάζ μέσα στην ημέρα το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη συζητήθηκε από Σαββίδη και Μελισσανίδη στην βάση του προφίλ που θα πρέπει να έχει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής για την Ομοσπονδία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων