Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Η επιστροφή του Tony Hawk θα μας κάνει να πιάσουμε ξανά τις κονσόλες

Ο Tony Hawk και η παρέα του επιστρέφουν. Οι δύο πρώτες εκδόσεις του Tony Hawk’s Pro Skater αναδιαμορφώνονται για κονσόλες τρέχουσας γενιάς με γραφικά 4K HD, νέους τρόπους παιχνιδιού και ένα εκτεταμένο ρεπερτόριο κόλπων. Στο παρακάτω trailer, θα πάρεις μία μικρή γεύση.

Η Vicarious Visions, η εταιρεία που συνεργάστηκε ώστε να δημιουργήσει εκ νέου τη θρυλική σειρά δεν πείραξε πολλά και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η Tony Hawk’s Pro Skate 1 and 2 συνδυάζουν όλα τα αρχικά επίπεδα, τα old-school κόλπα και πολλά άλλα που θυμόμαστε από την δεκαετία του ’90 και 2000, με νέα, όμορφα και αναδημιουργημένα επίπεδα. «Η πρόκληση ενός πιστού remaster είναι να ξέρεις που να σπρώξεις τα όρια και τι να κρατήσεις ίδιο», ανέφερε ο CEO της Vicarious Visions, Simon Ebejer. «Είναι σημαντικό να αποτυπώσουμε την αρχική εμπειρία και να την φέρουμε σ’ ένα παιχνίδι που προορίζεται για το 2020.

Το roster των skaters θα αποτελείται από πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των: Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Eric Koston, Kareem Campbell και Jamie Thomas. Οι αγαπημένες πίστες όπως το Venice Beach, το Warehouse, το Roswell και το School παραμένουν και το παιχνίδι ντύνουν κομματάρες από τους Bad Religion, Dead Kennedys, Rage Against the Machine και Papa Roach.

Θα υπάρχουν επίσης νέοι τρόποι παιχνιδιού και φυσικά τα Create-A-Park και Create-A-Skater models επιστρέφουν. Μάλιστα οι παίκτες θα μπορούν να μοιράζονται online τα πάρκα skate με τους φίλους τους και να ντύνουν τους skaters με μία πλειάδα επιλογών.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020, θα κοστίζει 39.99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο σε Xbox One, Playstation 4 και PC.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων