Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο ΤΑΙΠΕΔ. Η ομάδα «Ρουβικώνας» ανέλαβε την ευθύνη

Επίθεση στο κτήριο όπου στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποίησε τη Δευτέρα στις 08.00 ομάδα δέκα περίπου ατόμων, τα οποία με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν στον 7ο όροφο του κτηρίου, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές. Στη συνέχεια αποχώρησαν. Λίγο αργότερα αναρτήθηκε βίντεο στο youtube το οποίο περιέχει πλάνα από την επίθεση.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του βίντεο «σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του «Ρουβίκωνα» εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι.

Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου». Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Πληροφορίες από tovima.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων