Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Επίθεση του ΜέΡΑ25 για το νέο lockdown

Την έντονη αντίδραση του ΜέΡΑ25 έφερε η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει σκληρότερο lockdown έως τις 11 Ιανουαρίου.

«Τα μπρος – πίσω και οι παλινωδίες της Κυβερνητικής πολιτικής αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας δεν έχουν τελειωμό», αναφέρει σε σχετική του δήλωσή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, εξαπολύωντας παράλληλα και επίθεση για τις κινήσεις της Ν.Δ:

«Τη στιγμή που ο Υπουργός Ανάπτυξης διαρρέει στα μέσα το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοινώνει αυστηροποίηση των μέτρων για μία εβδομάδα με κλείσιμο ακόμα και όσων είχαν ανοίξει και σταματημό του click away. Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κάνει “ ποδαρικό” τη νέα χρονιά με την γνωστή, παλιά της τακτική του “ βλέποντας και κάνοντας”, χωρίς καμία πραγματική προετοιμασία και κανένα σχέδιο.

Επειδή όμως αυτή τη δολιότητα -γιατί δεν συνιστά απλώς ανευθυνότητα- την πληρώσαμε πολύ ακριβά τη χρονιά που μας πέρασε, απαιτούμε από την Κυβέρνηση έστω και τώρα να σταματήσει να απασχολείται μόνο για την ολιγαρχία και τους παρατρεχάμενους της και να ενσκήψει με πρόγραμμα και πραγματικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των καταστροφικών συνεπειών της για τον λαό».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων